Helyi közélet

2012.12.08. 19:54

Álompárokat és házasulandókat vár Debrecenbe az Inform Média Kft.

Debrecen - Az Inform Média Kft. ezen a hét végén már hatodjára rendezi meg a kétnapos Álompár Esküvői Kiállítás és Vásárt, ami azonban ebben az évben új helyre, az Erdőspuszta Club Hotelbe költözött.

Debrecen - Az Inform Média Kft. ezen a hét végén már hatodjára rendezi meg a kétnapos Álompár Esküvői Kiállítás és Vásárt, ami azonban ebben az évben új helyre, az Erdőspuszta Club Hotelbe költözött.A régió legszínvonalasabb esküvői vására annak ellenére, hogy most kívül esik a városon, mégis könnyedén megközelíthető, és a rendezvényt ma még felkeresők nem bánják meg választásukat.

Minőségi szolgáltatások és jelentős kedvezmények várják őket. A nyereményjátékokon többek között esküvői szolgáltatásokat sorsolnak ki, az Álompár-választás többfordulós vetélkedőjének nyereményei pedig milliós nagyságrendűek. Akik nem a versengésért mennek azok is találnak maguknak kedvükre valót az ékszerek, ruhák, meghívók és fotósok kiválasztásán át a helyszínek és szervezők, sőt a nászút lefoglalásáig, mindent meg tudnak oldani a rendezvény második napján is.

A gyűrű már talán meglenne..?

Fotó: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában