Helyi közélet

2012.09.07. 14:05

Terhes nő is jelen volt a garázdaságnál

Tegnap délelőtt érkezett bejelentés Sárrétudvari, Vasút utcáról, miszerint két gyalogost egy személygépkocsi el akart ütni.

Tegnap délelőtt érkezett bejelentés Sárrétudvari, Vasút utcáról, miszerint két gyalogost egy személygépkocsi el akart ütni.

Egy 16 éves terhes nő haladt 17 éves élettársával gyalogosan a Vasút utcán, amikor elmondásuk szerint elhaladt mellettük egy sötétkék személygépkocsi. A gyalogosok szerint a gépkocsivezető rájuk húzta a kormányt, de nem ütötte el őket, sérülésük nem keletkezett. Ezt követően hátrafordulva azt látták, hogy a jármű megfordul, és feléjük halad, majd megállt. Kiszállt a sofőr a gépkocsiból, aki szóváltást követően egy alkalommal ágyékon rúgta a gyalogos férfit. A következő, gyalogos férfi felé irányuló rúgást barátnője telefonján rögzíteni akarta, amire a sofőr a telefont kitekerte a kezéből és azt a földre dobta, a nőt pedig kerítésnek lökte, majd elkergette őket.

A helyszínen tartózkodó hölgyet a kiértesített mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, akin külsérelmi nyom nem volt látható. A kórház tájékoztatása szerint a magzat egészséges, nem károsodott.

A 38 éves gépkocsivezető helyszíni meghallgatása során teljesen az ellentettjét állítja a történteknek, hogy ő az úttest közepén haladó gyalogosokat akarta kikerülni, s amikor elhaladt lassan mellettük a gyalogos férfi ráütött a gépkocsijára, majd miután megállt, a férfi rátámadt és őt bántalmazta.

Az ügyben a Püspökladányi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanújával indított nyomozást. Az eljárás során tisztázására kerül, hogy az ügyben kinek milyen szerepe volt.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján:

 

Kelemen Éva r. főhadnagy

sajtószóvivő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában