Helyi közélet

2012.07.30. 10:16

Egy biztos, a Csülök büfé arrább költözik

Debrecen - Feltehetően egy későbbi értékesítés vagy bérbeadás miatt változtatnak.

Debrecen - Feltehetően egy későbbi értékesítés vagy bérbeadás miatt változtatnak.Napok óta folyik a munka a Monostorpályi út Mikepércsi úthoz közel eső részén. Az út és a mellette lévő  kerítés között munkagépek, valamint emberek szorgoskodnak, emiatt a Monostorpályi út egyik sávjáról is elterelték a forgalmat. A kerítésen belül szintén munkagépek dolgoznak.

Mi készül ott? - próbáltuk kideríteni, hiszen a kerítés túloldalán lévő telket már tavaly egy áruházláncnak értékesítették volna, de az üzlet nem jött létre.

Kijárat az utakra

A terület gazdájának, a Divinus Ingatlankezelő  Zrt.-nek a vezetőjét nem sikerült utolérni, de annyit más forrásból megtudtunk, hogy a sokak körében népszerű Csülök büfé helyén a Híd utca folytatásaként épül ki összeköttetés a telekkel, a másik oldalon ugyan így a Leiningen utca felé is. Emiatt a büfét beljebb költöztetik, és több parkolót is kialakítanak mellette a Monostorpályi út mentén. Ám, hogy ez a nagyméretű telek eladása vagy bérbeadása miatt történik, vagy éppen ezzel akarják kelendőbbé tenni, arra nem sikerült választ kapnunk.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában