Helyi közélet

2012.06.07. 15:20

Az utasokat már három hete értesítették, a reptéren viszont még nem tudják, hogy nem indul a debreceni chartergép

<div> Debrecen. Olvasóink azzal keresték fel szerkesztőségünket, hogy nem indul a június 12-ére tervezett Debrecen-Antalya charter gép, mert&nbsp;értesülésük szerint&nbsp;csak ketten foglaltak rá helyet – minderről néhány hete levélben tájékoztatta őket az utazási iroda.

Debrecen. Olvasóink azzal keresték fel szerkesztőségünket, hogy nem indul a június 12-ére tervezett Debrecen-Antalya charter gép, mert értesülésük szerint csak ketten foglaltak rá helyet – minderről néhány hete levélben tájékoztatta őket az utazási iroda. Azt, hogy nem indul a június 12-ei charter járat,megerősítette Balázs Kornélia, az utazást szervező iroda vezetője. Ilyen először fordult elő az elmúlt öt évben. 

Meglepő viszont, hogy minderről a reptér vezetése csütörtökön még nem tudott. „A Debreceni Repülőtérnek nincs információja a járat törléséről” – válaszolt kérdésünkre Meleghegyi Tamás József ügyvezető igazgató. Szerettük volna megtudni, hogy egy járattörlés mekkora bevételkiesést okoz, ám „a hasonló adatokat az Airport-Debrecen Kft. üzleti titokként kezeli, így információt erről nem ad ki”.  HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában