Helyi közélet

2008.10.21. 15:40

Debrecenben a magyar nóta csillagai

<p>Debrecen – Vasárnap délután 16 órától a Lovardában ismét felcsendülnek a legszebb dallamok, nemcsak magyar nótákat, hanem operetteket és örökzöld slágereket is hallhat a közönség. &#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/campus-oktober/cn/boon-news-fabiangy-20081002-030857 "><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A Campus októberi programja</B></A></p>

A műfaj kedvelői ezúttal sem fognak csalódni, a több mint háromórás műsor alatt a hazai magyarnóta-énekes világ kiválóságaival énekelheti együtt a publikum a kedvenc dalokat.
A fellépők között üdvözölhetjük Kovács Erzsit, a tűzpiros virág élő legendáját, aki pályafutásának legszebb darabjait hozza el a Lovardába, de bemutatkozik Szeredi Krisztina, az operett és a magyar nóta bájos csillaga is. Turai Kiss Máriát a Kívánságkosár nézői már jól ismerhetik, Kokas László színművész, az Operettszínház magánénekese azonban először jön Debrecenbe énekelni. Kolostyák Gyula, a magyar nóták és örökzöld operettslágerek bonvivánja is a Kassai úti Lovardában várja tapsaikat, Soós Judit pedig megidézi Karádi Katalint, illetve francia sanzonokkal is kedveskedik a zeneszerető debreceni közönségnek.

Mindehhez Jeremiás Béla és cigányzenekara húzza a talpalávalót, ha elfáradnának a derék zenészek, akkor pedig Siliga Miklós (a Tiszta fehér oltár szerzője) és együttese veszi át a hangszereket.

 A Búcsút int az ősz a nyárnak című nótaest október 26-án méltó lezárása lehet a hosszú hétvégének, az énekesek és a zenekarok felkészültek, már csak Önök hiányoznak a nagy mulatságból.
Jegyeket elővételben a Napló-székházban, a Tourinformban, a Széchenyi u. 1. szám alatti Órásboltban és a Cora Áruházban válthatnak.
– Sz. L. –

Ezek is érdekelhetik