Helyi közélet

2008.10.07. 10:49

Adja-vegye gépkocsiját a neten!

<p>A topauto.hu-n a hirdetésfeladás rendkívül egyszerű és gyors. Nincs bonyolult regisztráció, egy oldal kitöltésével a hirdetést feladtuk.</p>

Az elmúlt 3-4 évben megváltozott az interneten autót keresők keresési szokása. Egyre többen kulcsszavakra keresnek, és a keresőoldalak által javasolt honlapokat használják.

A topauto.hu ezt a viselkedést alapul véve fejlődött egyik évről a másikra az egyik leglátogatottabb és legtöbb hirdetést tartalmazó járműhirdetési oldallá.


Egyszerű és gyors

A topauto.hu-n a hirdetésfeladás rendkívül egyszerű és gyors. Nincs bonyolult regisztráció, egy oldal kitöltésével a hirdetést feladtuk.

Nem véletlen, hogy hirdetésszámban és látogatószámban is egyre közelebb kerül a régóta piacvezető használt autót hirdető oldalhoz.

A topauto.hu-t havonta 170 ezer látogató tekinti meg, ami az év elején mért 90 ezer főhöz képest majdnem kétszeres növekedés.

A júliusban végzett hatékonysági elemzés, mely a meghirdetett autókra érkező telefonhívások számát mérte, kimutatta, hogy a portál jóval hatékonyabb, mint ahogy azt a látogatottsági adatok mutatják.

Kellően hatékony is


Az oldal marketing erejét az NRC Piackutató Kft. és a TNS (The sixth sense of business) által készített felmérés is bizonyítja.

Ez alapján a topauto.hu oldalt az átlagosnál nagyobb arányban látogatják férfiak, több mint fele a leginkább aktív 18-40 évesek közé tartozik.

Az átlagtól eltérően a látogatóinak csak 16 százaléka budapesti, és 57 százaléka egyéb városi lakos.

A válaszadók több mint egynegyede tervez autót vásárolni fél éven belül, ami az átlaghoz képest kétszer több.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában