Helyi közélet

2008.09.15. 18:07

Kell, vagy nem kell autópálya?

<p>Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, az utca emberei szerint milyen előnyökkel jár az autópálya közelsége. <DIA width="900" height="700" alt="Kell, vagy nem kell autópálya? 2008.09.15."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kell__vagy_nem_kell_aut_p_lya__2008_09_15_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Kell, vagy nem kell autópálya? 2008.09.15." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Az utazásban nagy előnyöket jelenthet az autópálya megépítése,hiszen nem mindegy,hogy mennyi idő alatt érjük el az uticélunkat. Így könnyebben juthatunk el például Budapestre és más nagyobb városokba, ezen felül a közlekedés pedig alapvetően meghatározza az ipart - mondta Tuza Lajosné a Napló kérdésére.

Bazsó Ádám véleménye szerint ez a beruházás jelentősen fellendítheti a gazdaságot azáltal, hogy idevonzza a nagyobb vállalatokat és cégeket. Az utak minősége is sokkal jobb lesz így, ami a közlekedés szempontjából nem utolsó szempont.

Gyorsítja a közlekedést - válaszolta Mihály Tamás, de nem tudom, hogy a matricát ki tudjuk-e majd fizetni. Az így megépülő elkerülő utak célszerűek és jelentősen megkönnyítik az utazást.

Nyisztor Lóránd - Kevesebb idő alatt lehet eljutni Budapestre és kedvez a cégeknek is, pédául Polgáron is így épült meg az ipari park. Az autópályák sokkal biztonságosabbak, nyugodtabban lehet vezetni és kényelmesebben jutunk el bárhová.

Én nyugdíjas vagyok, engem közvetlenül nem érint az autópálya megépítése ,de a gyerekeim Horvátországban voltak nyaralni és végig autópályán mentek, ami sokkal biztonságosabb volt -válaszolta Simonka Tibor.

Jobban összeköti az embereket gazdaságilag és mindenhogy -mondta Vámosi Attilláné, aki hozzátette,hogy ez legalább fellendíti az így is eléggé lemaradott Keleti régiót, már szükség volt az autópályákra a gyorsabb közlekedéshez.

  • Hamarabb lesz kész az autópálya
  • Hol járnak jól az M4-essel?
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában