Helyi közélet

2008.09.21. 19:20

FC – értékes ajándékokkal

<p>Debrecen – A Football Challenge ’08 labdarúgú játék május kilendecike óta ingyen letölthető a http://focizz. haon. hu folyamatosan frissülő internetes oldalon.</p>

A honlapon a játékosok sok érdekes információt olvashatnak a programmal kapcsolatban, többek közt arról, miként növelhetik meg az addig megszerzett pontjaikat, és hogy mire kell összpontosítaniuk a játék folyamán.
Csakúgy, mint a valóságban, az online fociban is figyelni kell a szabályos játékra, mivel a bíró itt is kioszthat a netfocis játékosára egy-egy sárga, illetve nagyobb kihágásokért piros lapokat, ezek pedig nagyban befolyásolhatják a mérkőzés végeredményét, ezzel is csökkentve az internetfutballista esélyét arra, hogy az őszi torna végén a legjobb három résztvevő között szerepelhessen.
A Football Challenge ’08 nagy előnye a többi, a világhálón található játékhoz képest, hogy internetkapcsolat nélkül is játszhat a netfocis egy barátja vagy a számítógép ellen, így lehetősége van tréningezni a hétvégi fordulókra. A játékosok a barátságos üzemmódban barátságlistát készíthetnek, így az ellenfelekkel nemcsak csatázhatnak, hanem akár egy jót „beszélgethetnek” is.
Az ügyességi rendszer átláthatóságának köszönhetően az online focisták hozzájuk hasonló képességű riválisokkal küzdhetnek meg, így minden korosztály izgalmas mérkőzéseket játszhat a csúcsminőségű PC-s játékkal. A játékosszerkesztő használata kiváló lehetőséget ad az internetfocistáknak arra, hogy létrehozzák a számukra tökéletes futballcsapatot, hiszen megalkothatják saját csapatukat akár az egyes játékosok átalakításával együtt.

Minél előrébb

A Football Challenge ’08 3D-s labdarúgó játékot országos figyelem övezi, kicsik és nagyon egyaránt lelkesen „lövik” a labdát a hálóba, sőt az sem ritka, hogy egymás ellen játszanak. A huszonhárom éves egyetemista is szívesen ül le a gép elé, és játszik a focis programmal.
– Az egyik barátom talált rá a Football Challenge-re az interneten, és ő mutatta meg nekem a programot. Szerencsére könnyű kezelni, mindketten hamar ráéreztünk a játékra, így mindig nagyon szoros és izgalmas meccseket játszunk egymás ellen. A hétvégi fordulókon is gyakran részt veszünk, és remélem, a torna végén minél előkelőbb helyen végzünk majd –árulta el.
A Football Challenge ’08 őszi tornája augusztus 29-én kezdődött, és a játékosok október 26-ig küzdhetnek meg egymással. Csakúgy, mint a tavaszi és a nyári torna végén, az őszi bajnokság végeztével is a legjobb játékosok értékes ajándékokat zsebelhetnek majd be, addig is a játékosoknak érdemes minél többet gyakorolni, hogy a hétvégi fordulókon jól szerepeljenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában