Helyi közélet

2008.08.21. 14:20

Rockzene a nemzeti ünnepen

<p>Régi idézet szerint a Rock örök és elpusztíthatatlan! Nincs ez másképp hazánkban sem, hisz itt is születtek nagyágyúk e műfajban és meghatározó személyiségek.</p>

Ezt a munkásságot próbálta alátámasztani a Diktátor zenekar első embere Derzsi vezér, mint főszervező a Balmazújvároson augusztus 20-án megtartott Szent István napi megemlékezés alkalmából!
Tökéletes hangminőségben kezdődtek a programok, s a tehetséges de még nem annyira ismert zenekarok alázattal mutatták meg tudományukat a gyülekező publikumnak. Magya-rock , Karantén, Smith rock family és persze a Diktátor, hogy csak egy párat említsünk a fellépők közül. A több mint tíz zenekar, több mint tíz órán keresztül emlékezett és zenélt.
Ahogy telt az idő, úgy gyűlt a közönség s estére már több száz fős rajongó s zeneszerető ember hallgatta őket. A fesztivál végén az egybegyűltek vastapssal köszönték meg Derzsi vezérnek a szervezést, a zenét s a megemlékezést a legnagyobb magyar ünnepen.

Csige Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában