Helyi közélet

2008.08.27. 07:27

Az Inter Tan-Ker a DKV partnere(?)

<p>„Küldetésünk teljeskörű megoldások megvalósítása a kormányzat, az önkormányzatok, multinacionális és középvállalatok számára az IT és a távközlés, az energetika és a közlekedés területén."</p>

Budapest, Debrecen — „Küldetésünk teljeskörű megoldások megvalósítása a kormányzat, az önkormányzatok, multinacionális és középvállalatok számára az IT és a távközlés, az energetika és a közlekedés területén” — az idézet a budapesti székhelyű Inter Tan-Ker Tanácsadó és Kereskedelmi Zrt. honlapjáról való, mely vállalkozásról a Napló úgy tudja, hogy a Cívisbusz Konzorcium keretében ők pályáztak a DKV Zrt.-vel a debreceni helyi autóbusszal végzett, menetrend szerinti személyszállításra kiírt tenderen.

A Napló megkereste Kossa Györgyöt, az Inter Tan-Ker vezérigazgatóját, aki (miután szabadságon van) szeptember közepére ígért választ a konzorciumi részvételükkel kapcsolatos kérdésünkre.

Az Inter egyébként ajánlatot tett az autóbuszok beszerzésére, illetve a járműpark fenntartására azon közbeszerzési eljárás keretében, amit a DKV írt ki, és amit a másik pályázó, a Hajdú Volán Zrt. a döntőbizottságnál megtámadott.

 

Kapcsolódó anyagok:

 • Megvették és felújították a volt DKV-központot
 • Ketten indultak a debreceni autóbusztenderen
 • Tömegközlekedési igényekről
 • Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában