Helyi közélet

2008.06.12. 13:31

Streetball a Kossuth téren

<p>Debrecen idén sem marad streetball nélkül! A belváros legtágasabb és legismertebb helyén, a Kossuth téren rendezik a már másfél évtizedes hagyománnyal rendelkező debreceni adidas streetball gálát.</p>

Nevezni a Plazában található Adidas boltban lehet személyesen, az üzlet nyitvatartási ideje alatt, egészen június-19-ig (csütörtök), csapatonként 10 ezer forintért, vagyis négyfős együttesekkel számolva fejenként 2500 forintért.

A vasárnapi eseményen 15 kategóriában lehet kosarazni. Az 1973 előtt születettektől az 1996 után születettekig – lányok és fiúk külön –, de a még ennél is ifjabbak sem maradnak streetball nélkül, mivel igény szerint – és megfelelő létszám esetén – a számukra mini-palánkot és labdát biztosítanak.

Bár a kosárlabdánál nincs fontosabb ilyenkor, azért a körítés sem marad el! A DEAC különböző szakosztályainak kiválóságai is részt vesznek a mókában, így az NB I-es férfi röplabdázók és a nemcsak magas szinten sportoló, de csinos kosárlabdázó hölgyek, valamint a tekézők, a vívók (ők külön betétprogrammal is készülnek) és a garantáltan szemrevaló aerobikos lánykák is bevetik magukat.

Mellettük a DVSC női kézisei és focistái, valamint a helyi kosárlabda-játékvezetői kar reprezentánsai lehetnek a nap további neves vendégei, akik szintén nem csupán nézelődni fognak, hanem labdát is ragadnak az VIP mérkőzéseken.
További részletek és információk a nevezés helyszínén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában