Helyi közélet

2008.06.09. 18:38

A vezetés élményének magasiskolája…

<p>2008 június 7-én ünnepélyes keretek között, Hans-Jürgen Abt tulajdonos és cégvezető úr jelenlétével nyitotta meg kapuit az ABT Sportsline magyarországi képviselete. Az ABT az Audi, a Volkswagen, a Seat és a Skoda gyári tuning részlege. <DIA alt="ABT Tunning 2008.06.09." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/ABT_Tunning_2008_06_09_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="ABT Tunning 2008.06.09." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA><BR /></p>

Sokunk számára a versenysportból lehet ismerős az ABT név. A németországi anyacég több mint 110 éves múltra tekinthet vissza és már több, mint 60 országban van jelen a világon.

Az ABT a versenysportban összegyűjtött tapasztalatokat és technológiákat ülteti át az utcai autók világába, éppen ezért az ABT tuninggal ellátott autók nem csupán egyedi megjelenésűek, de rendkívül különleges vezetési élményt nyújtanak, és valójában ez az ABT sikerének kulcsa.

Közismert tény, hogy az ABT mérnökei minden motorból elő tudják csalni a maximális erőt, de ami szokatlan az autótuning világában, hogy a megnövelt teljesítmény bizonyos modellek esetében nem jár több üzemanyag fogyasztással, sőt a Volkswagennél a Seatnál, és a Skodánál már jól ismert FSI motorokhoz kifejlesztett iS technológia révén egyes modellek esetében a szériakivitel fogyasztásához képest jelentős fogyasztáscsökkenést sikerült elérni.

Az ABT lehetőséget biztosít minden Audi, Volkswagen, Seat, és Skoda tulajdonos számára, hogy akár új, akár meglévő autóját, vérbeli utcai versenyautóvá varázsolja, és ezért már nem kell többé Németországig utazni, elég csupán a legközelebbi márkakereskedést felkeresni, ahol választ kaphat minden érdeklődő részleteiben is az ABT teljesítménynövelő vagy optikai tuning opcióiról.

Az ABT Sportsline termékpalettája teljes körű átalakítást is lehetővé tesz a futómű tuningon, a fékrendszer tuningon, a kipufogórendszer tuningon, és az optikai tuningon keresztül a motortuningig.

Fontos megjegyezni, hogy az ABT alkatrészek beszerelésével az autók nem veszítik el a garanciát, és nem kell élettartam csökkenés-sel sem számolni.

Ez azért lehetséges, mert az ABT Sportsline mérnökei már az új modellek piaci bevezetése előtt elkezdenek az új fejlesztéseken dolgozni, és mindez az autófejlesztő mérnökökkel összhangban történik.

Az ABT Sportsline rendkívül jól ötvözi a sportosságot és az eleganciát, és még egy nem elhanyagolható tény, hogy az ABT tuning nem csak az autók presztízsét, de azoknak piaci értékét is növeli.
Röviden összefoglalva ajánljuk az ABT-ot mindenkinek, aki különlegesen sportos vezetési élményre vágyik, de addig is, bárki virtuálisan feltuningolhatja autóját és megtudhatja, milyen lenne autója egy kis ABT érzéssel megfűszerezve, ha ellátogat a
www.abt-sportsline.hu weblapunkra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában