Helyi közélet

2008.05.07. 10:40

Meglopták a debreceni szocialistákat

<p>Debrecen - Betörtek a Magyar Szocialista Párt Széchenyi utcai székházába szerdára virradóan. Az irodában felfeszítették a páncélszekrényt, amiből 300-400 ezer forint készpénz tűnt el. A rendőrök arra következtetnek, hogy a tettes rutinos. <DIA width="900" height="700" alt="Betörtek az MSZP székházba 2008.05.07"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Bet_rtek_az_MSZP_sz_kh_zba_2008_05_07/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Betörtek az MSZP székházba 2008.05.07" src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Mszp-lopas-szekhaz-debrecen_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Betörtek a Magyar Szocialista Párt Széchenyi utcai székházába Debrecenben szerdára virradóan. Az irodában felfeszítették a páncélszekrényt, amiből 300-400 ezer forint készpénz tűnt el.

Semmilyen más értéktárgyat sem vittek el, pedig a pénz mellett például egy digitális kamerát is tartottak. A rendőrök ebből arra következtetnek, hogy a tettes rutinos, intelligens, nem ma kezdte a „szakmát”. Tudja, hogy az efféle műszaki cikkek jó nyomként, bizonyítékként szolgálnak ellene.

– A bűncselekményt a takarítónő fedezte fel szerda reggel.

A hívatlan vendég az ablakot betörve jutott az épületbe – mondta el érdeklődésünkre Zsiros Zsolt, a szocialisták városi elnöke.

Hozzátette: olyan jelet nem találtak a helyszínen, ami bármiféle politikai indíttatást sejtet.

A pénz, amit elvittek, a párt kasszájából fog hiányozni, ennyit tartottak ugyanis a székházban a mindennapos kiadásokra.

RaL

  • Feljelenti a debreceni rendõröket a helyi MSZP
  • Beperelik debrecen polgármesterét a szocialisták  Video
  • Kósa Lajos a legnépszerûbb politikus
  • Debrecen: Pártízû harc a volt könyvtárért
  • Ötszázmilliós médiabirodalom?
  • Megsarcolják a debrecenieket?
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában