Helyi közélet

2008.05.30. 12:07

Közönségkedvenc „stand up”-osok

<p>Debrecen – A Stand Up Dumaszínház népszerű humoristái ebben a félévben utoljára lépnek fel a Lovardában – június 5-én, csütörtökön 19 órától.</p>

A Showder Klub című tévéműsor hatására egyre többen szeretik meg az igényes humor fiatal hazai képviselőit, akiket a debreceni közönségnek egyáltalán nem kell bemutatni, hiszen az elmúlt másfél évben folyamatos telt házas előadásokon láthatta a helyi publikum a stand up comedy mestereit, akik a nyári szünet előtt jövő héten csütörtökön garantáltan megnevettetnek mindenkit.

A kitűnő hangulatról Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán és Szupkay Viktor gondoskodik majd, akikkel többször is találkozhattunk már a Lovarda színpadán. Az utóbbi időben kialakult szélesebb körű ismertség tapasztalatai alapján bátran mondhatjuk, hogy a Stand Up Dumaszínház három húzóneve, a legnagyobb kedvencek érkeznek 5-én Debrecenbe. A folyamatos megújulásra képes humoristák népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy Kiss Ádámnak saját internetes rajongói oldala van, Kőhalmi Zoltán egyik szilveszteri műsorát pedig már közel százezren hallgatták meg az egyik ismert videómegosztó oldalon. Szupkay pedig, kiváló humorán túl, ahogy fogalmazni szokott, „macifejével” is hódít.

Az ország leglátogatottabb dumaszínházi előadására a Napló-székházban, a Pont Irodában, a Mezonban, az Egyetemi Ajándékboltban, a Lovarda sörözőjében vagy a Tourinformban válthatnak jegyeket (Napló-előfizetők és egyetemisták kedvezménnyel).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában