Helyi közélet

2008.04.16. 15:37

Örül-e annak, hogy újabb áruházak nyílnak Debrecenben?

<p>Debrecen - Holnap nyit két újabb multi Debrecenben, kíváncsiak voltunk a főtéren sétálók véleményére, a nagyáruházak „elszaporodásával” kapcsolatban. <dia width="900" height="700" alt="Örül-e az új áruházaknak? 2008.04.16."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_r_l_e_az__j__ruh_zaknak__2008_04_16_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Örül-e az új áruházaknak? 2008.04.16." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Megkerdeztuk-aruhaz.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Ez a város fejlődését jelenti, de ezzel párhuzamosan viszont kiskereskedők mennek tönkre. Én jobban szeretem a kisebb üzleteket, ahol udvariasabbak, és jobb a kiszolgálás is.
Dr. Gergely Mária
nyugdíjas

Természetesen örülök, valamilyen szinten. Jó, hogy egyre több áruház van Debrecenben, és nem kell Budapestre menni vásárolni. Nálunk is egyre több márka képviselteti magát.
Nagy Stella
tanuló

Nem, mert ellenzem a multikat. De a fejlődéshez hozzátartozik, hogy jelen vannak, bár így is túlkínálat van a piacon és nincs olyan keresőképes réteg, aki képes lenne megfizetni.
Bácsi Boglárka
munkanélküli

Igen, mert azzal, hogy egyre több áruház és bevásárlóközpont nyílik, egyre szélesebb termék skálából lehet válogatni. A boltok kénytelenek versenyképes áron eladni a termékeiket.
Tóth Zsolt
tanuló

Sok kisebb bolt csődöt jelent, a nagy áruházak mellet nem tudnak talpon maradni. Nem tartom valószínűnek, hogy mindenki egyformán örül neki, főleg, hogy az árak változatlanok.
Eredics György
műbútorasztalos

  • Megérett-e az idő a KRESZ-módosítására?
  •  Video
  • Hamarosan nyit a Kika
  •  Video Video

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában