Helyi közélet

2008.04.15. 12:59

Megkérdeztük az új létesítmény használóit

<p>Milyen változást hozott a munkában, tanulásban az új képző központ? A TISZK használói közül tanárok és diákok is kifejtik véleményüket a jelenleg próbaüzem alatt lévő létesítményről.<BR /><BR /><BR /><BR /></p>

A legmodernebb számítógépekkel, irodatechnikai eszközökkel dolgozunk. Mintha irodában lennének a diákjaink, a munkahelyekhez hasonló helyen sajátíthatják el a tudást. Tágas a tér, jól elférünk a teremben, és aktív tábla is segíti az oktatást.

Köblös Helén

tanár
Szép és kulturált körülmények között dolgozhatunk. A 35 esztendős épületre ráfért már a felújítás. A múlt év október 1-jétől tart a próbaüzem. Ha a képzésben jobban meglesznek az anyagi feltételek, igazi műhellyé válik. Letisztul, hogy ki, mit, hogyan dolgozhat.

Számel Pál

gyakorlati oktatás vezető

Nem tudom milyen volt a régi, mert 9. osztályos vagyok. De azt igen, hogy korszerű körülmények között tanulhatom a szakmát - CNC-tanműhely, hegesztő, számítástechnikai terem, mind-mind ezt mutatja. Modern szociális helyiségeket is létesítettek.

Rimóczi József
tanuló

Rengeteg korszerű eszközt használhatunk most. Korábban ilyenek nem álltak rendelkezésünkre, mert azok nagyon drágák voltak. Virtuális szoftverek segítik az oktatást. A tantermemben 12 munkahelyen lehet virtuális áramkört építeni, mérni, kipróbálni.

Kádár János

tanár
tanirodánk kitűnően felszerelt. Modernek a berendezések, azok tökéletesen működnek. Minden megvan, ami későbbiekben a munkámban kell. Logisztikai ügyintéző leszek. Tanáraim dicsérték ezt a szakot, ezért választottam.

Szolnoki Anett

Tanuló



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában