Helyi közélet

2008.04.23. 17:40

Konstruktív ellenzékké válni

<p>Debrecen – Ez a céljuk, de nem adták fel az adócsökkentés tervét sem, sőt az adóbürokráciát létszámát is mérsékelnék. Többek között ezekről beszélt Kóka János, az SZDSZ pártelnöke tegnapi debreceni sajtótájékoztatóján. &#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/koka-sajtotajekoztato.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Elmondta, nem ellenzi Kuncze Gábor visszatérését, sőt, ha a liberálisok korábbi pártelnöke úgy dönt, ringbe száll a pozícióért, akkor, azonnal visszalépne, és inkább a párt gazdasági, illetve választásokkal kapcsolatos feladataival foglalkozna.

Kuncze Gábor ma a liberálisok legnépszerűbb politikusa, és a pártnak most minden energiára szüksége van a megújuláshoz, az öregek bölcsességére és a fiatalok lendületére is – utalt Kóka a budapesti választmány elnökének, Szabadi Viktornak kezdeményezésére.

– Nem célunk a szocialista kormány „megbuktatása”, már csak azért sem, mert a másik oldalon nem látunk kormányképes pártot – mondta a liberálisok vezetője, miután rávilágított arra, hogy a reformok nélküli kisebbségi kormányzás nem lehet sikeres, pedig a gazdasági fellendüléshez most 5 párti összegfogásra lesz szükség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában