Helyi közélet

2008.04.21. 20:42

Újraélesztették a motorost az ütközés után

<p>Hajdúböszörmény - Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a motorost, akit a helyszínen újra kellett éleszteni a mentősöknek, hétfőn kora este a Hajdúböszörményben történt baleset helyszínéről. <DIA alt="Motoros baleset Hajdúböszörményben 2008.04.22." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Motoros_baleset_Hajd_b_sz_rm_nyben_2008_04_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Motoros baleset Hajdúböszörményben 2008.04.22." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Baleset_motoros_hajduboszormeny_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Információink szerint a motoros a Balthazár Dezső utcán haladt a 35-ös főút irányába, mikor neki balról, a Méliusz Péter utca felől egy autó kihajtott elé és összeütköztek.

A motoros a karambolt követően több métert repült, az autó pedig az ütközés hatására megfordult saját tengelye körül.

A baleseti helyszínelés ideje alatt a kereszteződés egy részét le kellett zárni, a forgalmat rendőrök irányították. A baleset részleteit, és pontos okait a rendőrség, műszaki szakértő bevonásával vizsgálja.

 • Baleset az M35-ös autópályán a jégeső miatt
 •  Baleset az M35-ös úton 2008.04.19.
 • Baleset Vámospércs határában
 • Autónak szaladt egy kislány
 •  Autónak szaladt egy kislány Debrecenben 2008.03.25. Video

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában