Helyi közélet

2008.04.08. 11:19

Az Ön gyermeke a legszebb a megyében?

<p>Debrecen – Keressük a megye legszebb gyermekeit. Már csak pár nap van a jelentkezésből és a fotózásból! Nézze meg a pontos helyszíneket és jöjjön mihamarabb!</p>

Picurka, Huncutka és gézengúz kategóriákban keressük a legtüneményesebb kicsiket Hajdú-Biharban. A legtöbb szavazatot kapó babákat és szüleiket értékes ajándékok várják. A kedvet kapó szülőknek nincs más dolguk, csak a gyermekkel és a Hajdú-bihari Naplóból kivágott és kitöltött nevezési szelvénnyel a fotózások helyszíneire sietni.

Folyamatosan értesítjük olvasóinkat a Haon-on és a Naplóban egyaránt a helyszínekről és a pontos időpontokról. Ne felejtsék otthon a legutolsó, valamelyik szülő nevén szereplő Hajdú-bihari Napló előfizetési számlát vagy banki igazolást sem.

Regisztráció csak a fotózás helyszínein van! Nem akadály, hogyha Ön nem tartozik az előfizetők népes táborába, de szeretné gyermekét benevezni a versenyre. A helyszínen megrendelheti lapunkat.

A gyermekekről készített fotók április 26-tól kiállításra kerülnek a debreceni Cora áruházban és a Haon honlapján is megtalálhatók lesznek. A kiállítás megnyitásának napján jelenik meg egy magazin, melyben a három kategóriában versenyző picurkák láthatók.

Ebben a magazinban található szelvénnyel illetve sms-ben lehet szavazni május elejéig. A három kategóriában az első három legtöbb szavazatot kapott kisgyermeket díjazzuk 350 000 forint összértékű nyereménnyel, a Cora jóvoltából.

Ahol még várjuk a babákat és szüleiket:

Április 8. és 14. 14-18 óra között Debrecenben, a Cora Áruházban
Április 9. 10-14 óra között Nyíradonyban, a Művelődési és Információs Házban
Április 10. 10-14 óra között Polgáron, az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtárban
Április 15. 10-14 óra között Hajdúnánáson, a Móricz Pál Művelődési Központ és Könyvtár

  • Ki lesz a hónap szépe?
  • Továbbra is keressük a megye legszebb babáját!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában