Helyi közélet

2008.03.26. 20:11

Kaszás Attila kisfiáért, Jancsikáért

<p>Debrecen - Egy évvel ezelőtt, 2007. március 23-án, 47 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt Kaszás Attila, Jászai-díjas színművész. Rá emlékeztek szerdán Debrecenben.&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Kaszas-Attilara-emlekeztek.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A szellemi hagyatékának ápolásáért létrehozott alapítvány ötleteként megjelent egy CD, amelyen barátai, pályatársai és maga Kaszás Attila is közreműködik.

Erről és a 2008. március 16-i fővárosi emlékestről beszélgettek szerdán este Debrecenben Pápai Erika színművésszel, aki a CD szerkesztő-rendezője és egyik közreműködője is.

A lemez bevétele a Kaszás Attila Szellemi Hagyatékának Ápolásáért létrehozott Közhasznú Alapítványon keresztül Kaszás Jancsikáé.

A Debreceni Kör Dáma Egyesület rendezvényén - melynek a Belga Étterem adott otthont – elhangzott a március 16-i est záródala is, felvételről, Ákosh előadásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában