Helyi közélet

2008.03.19. 19:01

Egy lépéssel közelebb az élményfürdőhöz

<p>Hajdúszoboszló – Várhatóan április első felében írják alá a Hajdúszoboszlói Aqua-Palace Élményfürdő megvalósításához szükséges szerződést – jelentette be szerdai tájékoztatóján Oláh Lajos, az MSZP megyei elnöke.&#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/hungarospa-aqua-palaca/cn/haon-news-hbn_01-20080319-044916"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Hungarospa [.pdf - 59KB]<br /> </B></A></p>

A politikus, aki egyben az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanácsnak is tagja, közölte: a Hungarospa Hajdúszoboszló Zrt. részletes tervekkel és számításokkal bizonyította, hogy meg tud felelni az Európai Unió és a Kormány által támasztott feltételeknek, így még egy lépéssel közelebb került a Hajdúszoboszlói Aqua-Palace Élményfürdő megvalósításához. Nyitva áll az út, hogy ez legyen a régió elsőszámú, kiemelt turisztikai projektje.

A kormány az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretei között 2007 júliusában döntött 2800 milliárd forint értékű projekt megvalósításáról. Első körben 191 kiemelt program támogatásáról határoztak, melyek közé a megyéből egyedüliként a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő – hivatalos nevén a Hungarospa Hajdúszoboszló Zrt. – került be.

  • Hatalmas élményfürdő épül Szoboszlón
  • Szegény strand – gazdag strand
  • Autót loptak el az élményfürdő előtti parkolóból
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában