Helyi közélet

2008.03.30. 09:02

4500 forint a feledékenység

<p>Elfelejtettem kitenni a mozgáskorlátozott-kártyámat, ami nem hamis, sajnos valódi. Mire kijöttem a gyógyszertárból, kitették az autóra a piros csomagot (4500 forintos csekk).</p>

2008. március 13-án leparkoltam a Petőfi téri parkolóban a gyógyszertár felőli részen, mivel oda kellett mennem és volt is hely. Elfelejtettem kitenni a mozgáskorlátozott-kártyámat, ami nem hamis, sajnos valódi. Mire kijöttem a gyógyszertárból, kitették az

autóra a piros csomagot (4500 forintos csekk).

Megkerestem azonnal a Malomparkban lévő irodát de határozottan elutasított a hölgy, hogy utólagosan nem lehet bemutatni a mozgáskorlátozott kártyát. Maradt a büntetés! Befizettem, mert csak 3 napot adott rá, utána 10 000 forint lett volna, vagy majd később per.

Nem bliccelő vagyok, hanem hetven fele járó nyugdíjas, akinek komoly műtétje volt. Kérdésem: hol van az a jogszabály, ami kimondja, hogy ilyen esetben nem lehet elfogadni a bemutatott kártyát utólag? Azt kívánom, aki így rendelkezett, legyen ilyen kártyája és legyen annyi szenvedése mint nekem volt amikor műtöttek és még utána évekig.

Tudom, hogy elfelejtettem a kártyát kitenni, ezért ki kell vennem a zsebemből 4500 forintot. Ezt egyszerűen gazemberségnek tartom!

Harsányi Miklós, Mikepércs

Kapcsolódó anyagok:

 • Parkolás: "Nem szoláglnak, csak megbüntetnek"
 • A parkolás "mélyvarázsa" Debrecenben
 • Parkolás a XXI. században
 • Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában