Helyi közélet

2007.12.27. 15:48

Szilveszteri hangulatban a főutca

<p>Debrecen – Szilveszteri vásárrá alakult át a karácsonyi forgatag, és megváltozott vele a Piac utca hangulata is. Már nem karácsonyfadíszek, csomagolópapírok és angyalkák színesítik a pavilonokat, hanem vidám maszkok és trombiták.&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/M-cZZs.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Véget ért a karácsonyi forgatag, de nem kell aggódni, nem maradnak üresen a főutca hangulatos pavilonjai sokáig. Újabb és újabb árusok érkeznek, de akadnak olyanok is, akik csak a termékeket cserélik le a két ünnep között, és így már a szilveszterre hangolják majd a sétálóközönséget.

Így volt ez a mézeskalácsosnál is, ahol karácsony előtt a hagyományos mézes volt a kelendő, de most már inkább a mézes- és grillázsmalacra van igény. Teremi Andrea elárusító azt is elmondta, hogy bár nyereséges volt a 24-e előtti időszak, de ennél még jobbra számítanak szilveszterig, hiszen tavaly a családi vállalkozás még éjfél után is várta a vásárlókat.

Véleménye szerint jövőre is részt vesznek majd a vásárban, hiszen nemcsak a forgalommal, de a szervezéssel, és az időjárást leszámítva, a többi tényezővel is meg vannak elégedve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában