Helyi közélet

2007.10.29. 16:16

Durdefekt miatt csapódott a szalagkorlátnak

<p>Pród - Senki sem sérült meg abban a balesetben, amely hétfőn délután történt az M35-ös autópályán, Pród közelében, a Budapest felé tartó pályaszakaszon. <dia width="850" height="630" alt="Durrdefekt miatt szalagkorlátnak ütközött 2007.10.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Durrdefekt_miatt_szalagkorl_tnak__tk_z_tt_2/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Durrdefekt miatt szalagkorlátnak ütközött 2007.10.29." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Baleset-M35-cZZs.wmv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

Információink szerint egy külföldi rendszámú autó egy durrdefekt miatt csapódott először a jobb, majd a bal oldali szalagkorlátnak, de szerencsére semmilyen más járművel nem ütközött össze.

A baleseti helyszínelés ideje alatt egy sávon haladt a forgalom. A baleset pontos körülményeit, és részleteit, még vizsgálja az autópálya rendőrség.

cZZs

 • Porig égett éjjel a műanyagüzem
 • Tűz Vámospércsen, balesetek Debrecenben
 • Kanyarodásból karambol a Diószegi úton
 • Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában