Ügyeleti hírek

2024.04.08. 09:15

Két autó is fejre állt vasárnap, többen megsérültek

Ráadásul számos tűzesethez is siettek a katasztrófavédelem munkatársai.

Haon.hu

Az M35-ös autópályán történt balesetben felborult autó

Forrás: Napló-archív

Lesodródott az útról és a tetejére borult egy személygépkocsi vasárnap, a déli órákban Nyírábrányban, a Rákóczi utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították. Az autóban hárman utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy hektáron égett a száraz aljnövényzet tegnap délután Hajdúszoboszló közelében, a 4-es számú főút mellett. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Kétszáz négyzetméteren égett az avar vasárnap délután a Tócó-patak partján Debrecenben, a Vincellér utca végében. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

Személygépkocsi és nyerges vontató ütközött össze vasárnap délelőtt az M35-ös autópályán, Debrecen közelében. A járművek az ütközés következtében átszakították a pályatesteket elválasztó szalagkorlátot és áthajtottak a bal oldali pályára. Itt a kamion az oldalára borult, a személygépkocsi pedig a tetején állt meg. Az autóban ketten, a kamionban egy ember utazott. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket és az úttestre kifolyt üzemanyagot felitatták. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított – olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában