<3

2024.04.27. 08:30

„Emberségből jeles!” – mindenki segített, ahogy tudott ennél a debreceni karambolnál

A balesetet elszenvedő sofőr Facebook-posztban köszönte meg, amit tettek.

Haon.hu

A Bartók Béla út és a Köntösgát sor csomópontja

Forrás: Google Street View

Két autó karambolozott még csütörtök este Debrecenben, a Bartók Béla út és a Köntösgát sor találkozásánál .Mint megírtuk, a helyszínről két középkorú férfit és egy kiskorú gyermeket szállítottak kórházba a mentők. 

Az egyik nagy taglétszámú Facebook-csoportban jelentkezett a baleset egyik résztvevője, aki a kisfiával együtt ült az autóban. Mint azt a férfi írta, ők voltak a karambol elszenvedői: amikor elindultak, nagy sebességgel beléjük rohant hátulról egy, a posztoló szerint ittas sofőr. „Hála a jó Istennek nekünk nem lett bajunk” – tette hozzá.

A sofőr a bejegyzésben minden érintettnek megköszönte a segítséget, amit a helyszínen kaptak.

„Az előttem álló BMW-s családnak, aki szemből érkezett látó tanúnak illetve volt egy fehér Hondá-s pár akik felajánlották, hogy a kisfiam beülhet az autójukba, nyugtattak bennünket, nagyon kedves volt mindenki. Volt egy kishölgy aki értesítette a mentőket,hatóságokat, neki is köszönöm még egyszer! Bocsánat ha valakit esetleg kihagytam nem biztos, hogy vissza tudok mindenre, mindenkire emlékezni!” – sorolta a férfi, aki így zárta a posztot:

Azt kell mondjam mindenkinek: EMBERSÉGBŐL JELES! Köszönöm szépen!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában