Összefoglaló

2024.03.07. 08:17

Vonatbaleset, szabadtéri tüzek és egy kigyulladt autó miatt is siettek a hajdú-bihari tűzoltók szerdán

Haon.hu

A vonaton negyvenen utaztak

Forrás: Czinege Melinda

Személyvonattal ütközött egy kisteherautó szerdán délben Nyíradonyon, a Széchenyi utcai vasúti átjárónál. A kisteherautó az ütközéstől az árokba sodródott. A szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították a teherautót. A jármű vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította. A vonaton negyvenen utaztak, őket a tűzoltók a vonatról lesegítették, majd egy vonatpótló busszal folytatták tovább útjukat – írja összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Kigyulladt egy autó motortere és részben az utastere is szerdán Debrecenben, az Ember Pál utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral avatkoztak be.

Egyek külterületén, a csatornaparton a száraz fű és nádas égett tíz méter széles sávban. Az egyeki önkormányzati tűzoltókra volt szükség, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Egy hektáros terület égett Kaba közelében, a 4-es számú főúton szerda délután. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el a lángokat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában