Sziréna

2024.03.06. 13:01

Kisteherautó ütközött össze egy vonattal Nyíradonyban – fotókkal, videóval

A Széchenyi utcai vasúti átjáróban történt a baleset.

Haon.hu

Vonatbaleset történt Nyíradonynál

Forrás: Czinege Melinda

A Debrecenből Mátészalkára tartó, Nyíradonyból 12:07-kor továbbindult személyvonat (6314) mozdonyának ütközött egy kisteherautó Nyíradony belterületén, a Széchenyi utcai vasúti átjáróban – derül ki a Mávinform és a katasztrófavédelem szerdai közleményeiből.

Mint a Mávinform Facebook-oldalán írják, személyi sérülés nem történt a vonaton. A balesetkor a fénysorompó jól működött, tilosat jelzett. A helyszínelés befejezése után újraindult a közlekedés Nyíradony és Nyírgelse között. Hozzátették, a Debrecen–Mátészalka vonalon késések még előfordulhatnak, délután áll helyre a menetrend. 

A katasztrófavédelem közlése szerint az autóban egy ember utazott, ő ki tudott szállni. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársa érdeklődésünkre elmondta, a helyszínről egy 60 év körüli férfit szállítottak könnyebb sérülésekkel kórházba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában