Ügyeleti hírek

2024.03.22. 08:15

Hajdúböszörménybe is riasztották a tűzoltókat csütörtökön

Haon.hu

Több helyre is siettek a tűzoltók csütörtökön

Forrás:  MW-archív

Ismét számos tűzesethez riasztották a tűzoltókat Hajdú-Biharban – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Hulladék égett egy buszmegálló hatvan literes kukájában, csütörtökön, a debreceni Hajnal utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, mert a tűz átterjedt a buszmegálló jelző táblájára is. A tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Földes külterületén háromszáz négyzetméteren égett a nádas. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Kigyulladt egy melléképület, csütörtök este, Hajdúböszörményben, a Kampler Kálmán utcában. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik négy vízsugárral oltották el a lángokat. Az épületből három gázpalackot is kivittek, melyeket visszahűtöttek. A tűz nem terjedt át a lakóépületre. A mentőszolgálat a helyszínről egy embert kórházba szállított.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában