Díj

2024.03.13. 21:02

Rangos elismerést kapott a püspökladányi tűzoltó

Haon.hu

Évértékelő, feladat-meghatározó állománygyűlést tartott március 13-án a hivatásos katasztrófavédelmi szervezet. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon tartott rendezvényen vették át elismerésüket az év szervezetei, tisztjei, tiszthelyettesei - számolt be róla a katasztrófavédelem.

Az Év zászlósa, tiszthelyettese címet tűzoltósági kategóriában Fegyverneki Máté tűzoltó főtörzsőrmesternek, a püspökladányi hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának ítélték oda.

püspökladány, tűzoltó, fegyverneki máté
Fegyverneki Máté tűzoltó főtörzsőrmester
Forrás: Facebook / BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Fegyverneki Máté neve olvasóink számára nem lehet ismeretlen, hiszen a püspökladányi lánglovag folyamatosan csinál valami olyat, ami nem hétköznapi, természetesen a legjobb értelemben véve. A tűzoltó varázsolt már beteg gyermekek arcára mosolyt Mikulásként, valamint segédkezett a törökországi földrengés után a HUNOR Mentőszervezet tagjaként. Ezek mellett ügyességét is számtalanszor megcsillogtatta már lánglovagoknak rendezett különböző versenyeken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában