Megrázó tragédia

2024.03.15. 08:29

Vonatgázolás Debrecennél: anyagi gondok miatt vihette halálba fiát az édesanya – videóval

Öröklési vita állhat a végzetes döntés hátterében.

Haon.hu

Édesanya és kisfia vesztette életét Debrecen és Apafa között

Forrás: Tények

Ahogy arról már beszámoltunk, vonat gázolt halálra egy 53 éves nőt és 14 éves kisfiát kedd éjjel Debrecen és Apafa között. A Tényekben volt szó arról, hogy öngyilkosság történt, a gyerekét egyedül nevelő édesanya magával ránthatta a halálba a fiát is, aki nem tudhatta, hogy anyja mindkettőjükkel végezni akar.

A hírműsor csütörtöki adásában elhangzott, az eset mögött anyagi gondok állhattak.

Mint elhangzott, anya és fia egy debreceni társasházban élt, a nő édesanyjától örökölte a tizedik emeleti lakást. Mivel az ingatlan a rokonaival közös örökség, el kellett volna adnia azt, így viszont nem tudtak volna hová menni. A Tények úgy tudja, a nő ezért esett kétségbe, és annyira kilátástalannak látta anyagi helyzetüket, hogy végzett magával és kisfiával is.

Az ott élők zárkózottnak ismerték őket, szomszédaik szerint nagyon közel álltak egymáshoz, esténként közösen sétáltak. 

 

Bárki kerülhet olyan krízishelyzetbe, amelyet külső segítséggel tud átvészelni. Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévőknek fenntartott, ingyenesen hívható 06 80 820 111-es telefonszámot!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában