Összefoglaló

2024.01.10. 08:22

Karambolok, tűzesetek, mérgező gáz veszélye – kedden is akadt dolguk a hajdú-bihari tűzoltóknak

Egy autó villanyoszlopnak hajtott Vámpspércsen, Hajdúnánáson pedig teljes terjedelmében lángolt egy kazánház.

Haon.hu

Villamossal ütközött egy autó a debreceni Lisznyai utcában

Forrás: Czinege Melinda

Tiszacsegén, a Fő utcában egy autó egy beton gyámra hajtott, és fennakadt rajta, akadályozta a közlekedést, ezért riasztották az egyeki önkormányzati tűzoltókat. A tűzoltók a területet biztosították, a mentőszolgálat pedig az autó vezetőjét kórházba szállította – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Villanyoszlopnak ütközött egy teherautó Vámospércsen, a Debreceni utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató szakemberei kiérkezéséig a területet biztosították.

Villamossal ütközött egy autó a debreceni Lisznyai utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították az autót. Az autó két utasát a mentőszolgálat kórházba szállította.

Szén-monoxid-érzékelő jelzett kedden Nyíracsádon, a Hunyadi utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, melyek kimutatták a szén-monoxidot a házban. Az épületben két gázkazán működött. A mentőszolgálat kórházba szállított két embert a helyszínről.

Debrecenben, a Hüvelyes utcában egy családi ház kéményéből lángok csaptak ki. A lerakódott korom égett. A debreceni hivatásos tűzoltók megszüntették a tüzet kéziszerszámokkal, a kéményt kitakarították.

Hajdúnánás közelében egy tanyán egy kazánház lángolt teljes terjedelmében. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és két vízsugárral oltották el a tüzet.

Este egy szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket egy családi házban Hajdúszováton, a Gaál Zsigmond utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók méréseket végetek, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A házban egy nyílt égésterű gázkazán működött. A mentőszolgálat a ház öt lakóját kórházba szállította.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában