A tél veszélyei

2023.12.18. 12:01

Segítenek a rendőrök Debrecen külterületein, amiben csak tudnak

Ők is figyelnek az egyedül élőkre a téli hidegben.

Haon.hu

Debreceni rendőrök látogatták meg a tanyavilágban élőket

Forrás: POLICE.HU

Vármegyénkben is napról napra egyre alacsonyabb a hőmérséklet, a téli időjárás miatt több embert is érinthet a kihűlés veszélye. A kihűlés a fedélnélkülieket veszélyezteti leginkább, de az egyedül élő, idős emberek is különösen kiszolgáltatottak az időjárás körülményeinek – hívja fel a figyelmet közleményében a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság.

A vármegyei rendőrök a tragédiák megelőzése érdekében – a társszervekkel közösen – folyamatosan tartanak ellenőrzéseket. Kiss Gábor főtörzsőrmester és Kiss György zászlós debreceni körzeti megbízottak a napokban Nagycsere és Haláp területén látogatták meg a tanyavilágban élőket, ahol a hasznos tanácsok mellett segítettek is nekik.

debreceni rendőrök látogatták meg a tanyavilágban élőket
Forrás: police.hu

Ne feledjék! Az idejében érkező segítség életeket menthet! Kérjük, hogy az idős hozzátartozókat, szomszédokat látogassák gyakrabban, és próbálják meg felhívni a figyelmüket a tél veszélyeire! Ha utcán vagy földön fekvő embert látnak, azonnal értesítsék a mentőket vagy a rendőrséget!

– kéri a közleményben a rendőrség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában