Sziréna

2023.12.14. 19:22

Rendőrök ültek össze, hogy átbeszéljék Hajdú-Bihar közlekedésbiztonságát

Elnökségi ülést tartott a baleset-megelőzési bizottság.

Haon.hu

Traktorbaleset Nagyhegyesnél idén novemberben

Forrás: Napló-archív

A Hajdú-Bihar Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság (VMBB) december 12-én tartotta soron következő elnökségi ülését, amelyen a vármegye szakemberei mellett a bizottság együttműködői és partnerei is részt vettek, számolt be a vármegyei rendőrség Facebookja.

Az ülésen dr. Lingvay Csaba r. ezredes, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, a VMBB elnöke tartott tájékoztatót az elmúlt időszakban elvégzett tevékenységről és ismertette 2024 közlekedésbiztonsági céljait is.

Bacsó Attila r. alezredes, a vármegyei főkapitányság közlekedésrendészeti osztály vezetője, a VMBB ügyvezető elnöke tartott tájékoztatót a 2023-ban bekövetkezett személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleseti helyzetről.

Suba István r. őrnagy, a bizottság titkára ismertette 2024 baleset-megelőzési terveit, valamint a különböző szervezetek közötti együttműködés lehetőségeit.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában