Újabb tragikus baleset

2023.12.18. 14:02

Fekete hétfő Hajdúböszörményben, kerékpáros vesztette életét

A rendőrség azt kéri, jelentkezzen, aki látta a délelőtti balesetet.

Haon.hu

Ebben a kereszteződésben történt a baleset

Forrás: Google Street View

A rendelkezésre álló adatok szerint egy kamion elütött egy kerékpárost december 18-án 10 óra 15 perc körül Hajdúböszörményben, a Külső-Hadházi út és Középkert utca kereszteződésében. A biciklis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette

– olvasható a vármegyei rendőr-főkapitányság közleményében.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság az ügyben halálos közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendőrség kéri, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságon (Hajdúböszörmény, Kossuth Lajos utca 2. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/228-400-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ahogy arról a Haon korábban beszámolt, a reggeli órákban is történt egy tragikus karambol Hajdú-Biharban: Kabánál egy autó csapódott fának, a balesetben egy 60 év körüli férfi vesztette életét.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában