Összefoglaló

2023.11.02. 08:32

Karambol volt egy debreceni kereszteződésben, két embert kórházba szállítottak

Tűzhöz is riasztották a hajdú-bihari egyenruhásokat.

Haon.hu

A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították az egyik járművet

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Debrecenben, a Kandia és a Kossuth utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították az egyik járművet. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Száraz gallyak égtek egy négyzetméteres területen tegnap délután Balmazújvároson, a Veres Péter utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kiérkezésére az ott tartózkodók a tüzet eloltották, az egység puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal végezte el az utómunkálatokat.

Az elmúlt 48 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 48 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, közülük hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két embert pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 20 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában