Sziréna

2023.10.06. 19:27

Nagy baj a Libakertben, teljes terjedelmében lángolt egy lakás–fotókkal

A Libakert utcába riasztották a tűzoltókat.

Haon.hu

A lépcsőház és az erkély füsttel telítődött

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldala

Tűz ütött ki egy társasház egyik első emeleti lakásában Debrecenben, a Libakert utcában. A katasztrófavédelem közlése szerint a lépcsőház és az erkély füsttel telítődött. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a helyszínre riasztott debreceni és hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók három vízsugárral megkezdték a tűz oltását. 

Forrás: olvasónk (Papp Klára)

A gázszolgáltatást lekapcsolták. A tűz által érintett, illetve a szomszédos lépcsőházat is kiürítették. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is.

Forrás: olvasónk (Papp Klára)
Forrás: olvasónk (Papp Klára)

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a debreceni és hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók három vízsugárral eloltották a tüzet Debrecenben, a Libakert utcában, ahol egy három lépcsőházból álló, ötszintes társasház egyik első emeleti lakásában csaptak fel a lángok. A tűz által érintett szélső lépcsőházat kiürítették, mintegy húsz ember hagyta el lakását, de a középső lépcsőházból is kijött mindenki. A tűzoltók megkezdték az utómunkálatokat, átvizsgálják és kiszellőztetik a két lépcsőházat. 

A helyszínre várják a gázszolgáltató szakembereit és az áramszolgáltató szakembereit. A mentőszolgálat két embert szállított kórházba további vizsgálatokra. Az Országos Mentőszolgálat munkatársaitól megtudtuk, a két személy közül az egyik egy gyermek volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában