Sziréna

2023.09.27. 17:04

Körözött autóra csaptak le Nagykerekinél

Haon.hu

Forrás: police.hu

A nagykereki határátkelőnél jelentkezett kilépésre egy személyautóval közlekedő 35 éves román állampolgárságú férfi szeptember 26-án reggel. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy az Audi A8 típusú személygépkocsit a német hatóság a Schengeni Információs Rendszerben körözi - írja a police.hu. A határrendészek a járművezetőt előállították, majd átadták a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság rendőreinek. A körözött autót lefoglalták. A rendőrök a további eljárásban felveszik a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

A biharkeresztesi rendőrök szerda hajnalban a város külterületén hét külföldit fogtak el, akik marokkói, egyiptomi, szír valamint algír állampolgárnak vallották magukat. Sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért előállították őket. Az esettel kapcsolatban embercsempészés bűntett gyanúja is felmerült, melynek vizsgálata folyamatban van.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában