Tragédia

2023.07.13. 00:01

Meg akarta ölni a feleségét, majd magával is végezni akart - friss részletek a józsai késelésről

Információink szerint megkéseltek egy nőt az otthonában szerda este Debrecen-Józsán.

Haon.hu

Késő este is helyszíneltek Debrecen-Józsán, a Pipacs utcában, ahol késelés történt

Fotó: Tóth Imre

Brutális késelés történt szerda este Debrecen-Józsán, a Pipacs utcában - értesült a haon.hu. Nem hivatalos információink szerint egy férfi késsel támadt egy nőre, aki szúrt sérüléseket szenvedett. Úgy tudjuk, a feltételezett elkövető ezután megpróbált végezni magával. 

késelés, Debrecen-Józsa, emberölési kísérlet, havaria
A késelés helyszínét lezárták a rendőrök a helyszínelés idejére.
Fotó: Tóth Imre

Az esettel kapcsolatban kerestük a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, de egyelőre nem kívánták kommentálni az értesüléseinket, későbbre ígértek bővebb tájékoztatást. Kérdéseinket elküldtük az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletére is, amennyiben válaszolnak, cikkünket frissítjük.

Frissítés! A rendőrség megerősítette információinkat, miszerint a helyszínre riasztott egységek egy vérző 77 éves asszonyt találtak az udvaron, a 79 éves férjét pedig az ingatlan egyik szobájában. A mentőszolgálat munkatársai mindkettőjüket kórházba szállították, jelenleg nincsenek kihallgatható állapotban. Erről bővebben itt olvashat:

A Haon ellátogatott a tragédia helyszínére csütörtökön reggel. A környékbelieket megdöbbentette az eset, érkezésünkkor többen a kerítésnél állva beszélték át, hogy mi történhetett. A szomszédos utcák lakóinak egybehangzó véleménye szerint tisztelettudó, rendes házaspárról van szó.

Nincs mit mondani erre, ez egy kedves, rendes család. Soha nem hallottunk hangos szót a házból. A férj már nagyon idős és beteg volt, 78 év körüli lehet. Ilyenkor az ember kerülhet olyan elmeállapotba, amikor ilyet tesz, de az az igazság, hogy senki nem tudja, mi történt odabent

 – nyilatkozta portálunknak az egyik férfi.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában