Helyszíni riport

2023.07.13. 11:17

Rendes embernek ismerték a környékbeliek a józsai késelőt

A környékbeli lakókat megdöbbentette a szerda esti tragédia.

Haon.hu

Szerda este rendőrautók és szirénázó mentők törték meg a csendet Debrecen-Józsán

Forrás: Tóth Imre

A Haon az éjszaka folyamán megírta, brutális késelés történt Debrecen-Józsán szerdán kora este, egy idős férfi többször is megszúrt egy nőt annak otthonában, majd saját magát is megpróbálta megölni. Az esetről a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást, ezért stábunk csütörtökön ellátogatott a felsőjózsai tragédia helyszínére, hogy kiderítsük, mi történhetett valójában.

A Sillye Gábor utca lakott részének végében lévő utca környéke meglehetősen csendes. Többnyire új építésű, takaros házak, rendben tartott udvarok árulkodnak arról, hogy békés környékről van szó.

Szerda este azonban rendőrautók és szirénázó mentők törték meg a csendet, és pillanatok alatt ellepték a mindössze néhány házból álló utcát, melyet a lakók elmondása szerint a hosszan tartó helyszínelés idejére lezártak.

A környékbelieket megdöbbentette az eset, csütörtökön reggel, érkezésünkkor többen a kerítésnél állva beszélték át, hogy mi történhetett. A szomszédos utcák lakóinak egybehangzó véleménye szerint tisztelettudó, rendes házaspárról van szó.

Nincs mit mondani erre, ez egy kedves, rendes család. Soha nem hallottunk hangos szót a házból. A férj már nagyon idős és beteg volt, 78 év körüli lehet. Ilyenkor az ember kerülhet olyan elmeállapotba, amikor ilyet tesz, de az az igazság, hogy senki nem tudja, mi történt odabent

 – nyilatkozta portálunknak az egyik férfi.

Elmondta, az idős ember nem italozik, nem voltak dühkitörései. Inkább csendesebb típus, mindig kedvesen köszön. Elmondta azt is, két gyermekük is van, ám ők külön élnek a házaspártól.

A szomszédságban vegyes információk cserélnek gazdát, van, aki azt hallotta, hogy a nő meghalt a késelés következtében, míg mások szerint egyelőre a rendőrség sem tudja, mi történt. A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délelőtt megerősítette, hogy az eset részletek tisztázása folyamatban van, mivel a házaspár nincs kihallgatható állapotban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában