Kék hírek

2023.06.09. 12:09

Nem a horgászboltba ment botokért a hadházi trió – videóval

Az ügyben most zárták le a nyomozást.

Forrás: YouTube / PoliceHungary

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjába futott be egy hívás még február 12-én délután. A bejelentő elmonda, hogy feltörték a debreceni Kassai úton lévő tárolóját, és onnan különböző horgászfelszereléseket loptak. A jelzés után a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és adatot gyűjtöttek. Hamar kiderült, hogy több tárolót is feltörtek, egy férfi szintén a horgászbotjai eltűnését jelezte az egyenruhásoknak.

A minden részletre kiterjedő nyomozás rövid időn belül meghozta az eredményt, a debreceni bűnügyesek másnap reggel már a feltételezett elkövetők ajtaján kopogtattak. Két hajdúhadházi lakost előállítottak, harmadik társukat február 14-én fogták el.

A trió tagjait kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. Mindhárman beismerő vallomást tettek. A nyomozók lefoglalták az ellopott horgászfelszereléseket, majd visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya háromrendbeli lopás bűntett, egy rendbeli lopás vétség és hatrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást velük szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában