Sziréna

2023.05.25. 08:16

Vészhelyzethez riasztották a tűzoltókat egy nádudvari üzembe

Izzani és füstölni kezdett az egyik tartály.

Sűrű napja volt szerdán a hajdú-bihari tűzoltóknak (illusztráció)

Forrás: MW-archív

Lehasadt egy tíz méteres fa egyik ága csütörtök reggel a debreceni Lorántffy utcában. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Összeütközött két autó Debrecen közelében, a 33-as számú főúton. A városi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat a helyszínről négy embert szállított kórházba.

Kisbusz és egy személyautó ütközött össze szerdán Mikepércsen, a Debreceni utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a járműveket átvizsgálták, majd elvégezték az áramtalanítást. A balesetben senki sem sérült meg.

Nagy mennyiségű csapadékvíz gyűlt össze egy ház udvarán és pincéjében Debrecenben, a Lőtér utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy szivattyúval távolították el a vizet.

Foltokban égett a gaz Bocskaikertben, a Pillangó úton. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Takarmánygyártó üzembe riasztották szerdán a püspökladányi hivatásos tűzoltókat Nádudvaron, az Elepi útfélen. Lucerna izzott és füstölt egy tartályban. Az egység két vízsugárral szüntette meg a füstölést, és visszahűtötte a tartályt – foglalta össze a Haonnak a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vármegyei szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában