Sziréna

2023.05.24. 14:56

Karambol a 33-as főúton, rendőröket, mentőket és tűzoltókat is hívtak Debrecen határába

Két személyautó ütközött össze.

Többen megsérültek egy balesetben szerdán a 33-as főúton, Debrecen határában (illusztráció)

Forrás: Napló-archív

Közúti közlekedési baleset történt a 33-as számú főút 101. kilométerszelvényében május 24-én 14 óra 30 perc körül – közölte a rendőrség honlapján a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Debrecen külterületén eddig tisztázatlan körülmények között két személyautó összeütközött, és a balesetben többen megsérültek.

A katasztrófavédelem híradása szerint az autókban összesen öt ember utazott. A helyszínen a debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa arról tájékoztatott, a helyszínre riasztott mentőegységek egy személyt könnyebb sérülésekkel szállítottak a területileg illetékes kórházba.

A rendőrök az érintett útszakaszt előbb teljes szélességében lezárták, majd a korlátozást később félpályásra mérsékelték. Mint azt legfrissebb közleményükben írták,

a helyszínelés és műszaki mentés idejére 15 óra 20 perctől félpályás útlezárás van érvényben, a forgalom rendőri irányítás mellett egy mellékúton halad.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában