Ügyeleti hírek

2023.05.03. 09:54

Ritkán történik annyi baleset egy nap alatt Hajdú-Biharban, mint amennyi kedden volt - fotókkal

A rendőrök ugyanakkor 18 személyt állítottak elő.

Árokba borult teherautó miatt is riasztották a hatóságot

Forrás: Napló-archív

Gáborjánban, az Ady Endre utca végében összehordott növényi hulladék égett, kedden délelőtt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat - olvasható a katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Derecske közelében egy kamion borult az árokba. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elvégezték az áramtalanítást és az üzemanyagfolyást megszüntették.

Mikepércsen, a Petőfi utcában egy autó egy távközlési oszlopot döntött ki. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és a forgalmi akadályt megszüntették.

Biharkeresztes külterületén egy traktor égett teljes terjedelmében. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet.

Felborult egy teherautó pótkocsija kedden Nyírgelse közelében. A jármű ezerkétszáz baromfit szállított, melynek egy része a balesetben elpusztult. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányi tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították a teherautót, valamit a kiszabadult állatokat összeterelték az útról. A felborult pótkocsi miatt Nyíregyházáról egy tűzoltó daru is vonult, az állította kerekeikre a járművet.

Két autó ütközött össze Kaba közelében tegnap délután. A püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat több embert is kórházba szállított a helyszínről.

Újszentmargitán, a Rákóczi utcában egy autó egy motorkerékpárral ütközött össze. Az egyeki önkormányzati tűzoltók az áramtalanítást végezték el.

Kedd este szemét égett négy csomóban Hajdúböszörményben, a Kis-Bocskai szőlőben. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Egy autó az út menti árokba hajtott késő este Debrecenben, a Mikepércsi úton. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták és ártalmatlanították a járművet. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában hét személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amiből egy súlyos, hat pedig könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 12 személyt fogott el, közülük három embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 18 személyt állítottak elő, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában