Összefoglaló

2023.05.19. 08:10

Csütörtökön is több megdőlt fához siettek a hajdú-bihari tűzoltók

Láncfűrésszel eltávolították a forgalmat akadályozó fákat.

Csütörtökön is akadt dolguk a hajdú- bihari tűzoltóknak

Forrás: Illusztáció / Shutterstock

Veszélyesen megdőlt egy fa Debrecenben, a Panoráma úton, a közúti forgalmat akadályozta. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik láncfűrésszel távolították el a fát – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Csütörtök délután a létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak Kismarjára, a Kert utcába. Egy nagy fa megdőlt, a forgalomra és a villanyvezetékre veszélyt jelentett, ezért azt a tűzoltók motoros láncfűrésszel kivágták.

Négy esetben történt biztonsági intézkedés

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami súlyos sérüléssel végződött  tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, közülük egy embert a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, öt külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 12 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában