Verhették a gyereket

2023.04.16. 20:39

Megszólalt a csomagtartóban holtan talált kisfiú nagymamája - videóval

A kétségbeesett nő exkluzív interjút adott a Tényeknek

Forrás: tenyek.hu

Családja szerint nem baleset történhetett a kétéves kisfiúval, akinek a holtteste egy autó csomagtartójából került elő szombaton - hangzott el a Tények vasárnap esti riportjában. A halott gyereket nevelőszülei vitték el a rendőrségre, akik - a hírműsor információi szerint - azt állították, hogy a kisfiú evés közben, egy csont miatt fulladt meg, de a nagymama szerint ez nem igaz. Állítása szerint a nevelőszülők verték a gyereket. A kétségbeesett nő exkluzív interjút adott a TV2 riporterének, amelyben elmondta, a kisfiú már szerda óta halott lehetett, régebben pedig rendszeresen találtak rajta sérüléseket.

Ahogy arról korábban írtunk, portálunk azért követi a szomszéd vármegyében történt tragédia fejleményeit, mert március elején Hajdú-Biharban is történt egy ehhez nagyon hasonló, tragikus eset, amely során szintén egy kétéves kisfiú vesztette életét. A polgári nevelőanyát akkor rövid időn belül letartóztatták. Az áldozat vér szerinti anyja többször nyilatkozott a sajtónak Danika halála kapcsán. Mint elmondta, a nevelőszülő korábban többször is megverte a gyermeket. Sőt, úgy fogalmazott, megkínozta és meggyötörte a kisfiút. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában