Sziréna

2023.04.16. 10:06

Halott kisfiú a csomagtartóban: nevelőszülőkre volt bízva a két kisgyermek - videóval

A szomszéd vármegyében történt tragikus eset kapcsán újabb riport látott napvilágot.

A Tények információi szerint a gyerekek egy Vásárosnaményhoz közeli faluból kerültek a nevelőszülőkhöz

Forrás: tenyek.hu

Amint arról szombaton a Haon is beszámolt, egy kétéves kisfiú holttestére és egy egy év körüli sérült kislányra bukkantak egy autó csomagtartójában a nyíregyházi rendőrök szombat hajnalban. A gyerekek feltehetően testvérek.

A Tények erről szóló riportjában hangsúlyozta, hogy a kocsival egy férfi és egy nő parkolt le a helyi rendőrség mellett, akik ezután besétáltak az épületbe, majd szóltak, hogy az autóban egy halott kisgyerek van. A hírműsor sokkoló felvételein látszik, ahogy a rendőrök ellenőrzik az egyik gyerek életfunkcióit. A sérült csecsemőt kórházba vitték. A Tények híradása szerint a férfi és a nő a testvérpár nevelőszülei, és az egyelőre nem derült ki, miért nem a mentőktől kértek segítséget, hiszen úgy tudni, a kisebbik, egy év körüli gyermek zúzódásos és horzsolásos sérüléseket szenvedett.

Március elején Hajdú-Bihar vármegyében is történt egy ehhez nagyon hasonló, tragikus eset, amely során szintén egy kétéves kisfiú vesztette életét. A polgári nevelőanyát akkor rövid időn belül letartóztatták. Az áldozat vér szerinti anyja többször nyilatkozott a sajtónak Danika halála kapcsán. Mint elmondta, a nevelőszülő korábban többször is megverte a gyermeket. Sőt, úgy fogalmazott, megkínozta és meggyötörte a kabai kisfiút. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában