Összefoglaló

2023.04.13. 07:56

Egy embert kórházba kellett vinni a debreceni konyhatűz után

Egy gázpalackot a tűzoltók, egyet a rendőrök hoztak ki a házból. Ügyeleti hírek szerdáról.

Forrás: katasztrófavédelem

Veszélyesen megdőlt egy fa szerdán Debrecenben, a Gohér utcában. A fát a város tűzoltói emelőkosaras járművön keresztül, láncfűrésszel vágták ki, közölte ügyeleti összefoglalójában a vármegyei katasztrófavédelem.

Kerti hulladék égett szerdán délelőtt Körösszakálon, a Petőfi utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Teljes terjedelmében égett egy konyha szerda délelőtt a debreceni Mókus utcában. Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A házban volt két gázpalack is, egyet a rendőrök, a másikat a tűzoltók vitték ki az épületből, hogy azok ne hasadjanak fel. A ház lakóját a mentőszolgálat kórházba szállította.

konyhatűz Debrecen katasztrófavédelem
Forrás: katasztrófavédelem

Meglazult a vakolat egy épületen Debrecenben, a Piac utcában. A forgalmat veszélyeztette, ezért a meglazult részeket a debreceni hivatásos tűzoltók létrán keresztül eltávolították.

Este tűz volt a Nyírmihálydi vasútállomás közelében, összehordott szemét égett. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában