Összefoglaló

2023.02.12. 08:40

A tetejére borult egy autó Hajdúböszörménynél

Égő lakóházhoz, lángoló traktorhoz is vonultak a tűzoltók szombaton.

A baleset a 3502-es számú főúton történt, Hajdúböszörmény és Hajdúvid közelében (illusztráció)

Forrás: MW-archív

Lesodródott az útról, majd a tetejére borult egy személygépkocsi szombaton hajnalban Hajdúböszörmény és Hajdúvid közelében, a 3502-es számú főúton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták és áramtalanították. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Kigyulladt egy traktor tetőklímájának elektromos része szombat reggel Hajdúnánáson, a Reményi utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók eloltották a tüzet. A tűzoltók átvizsgálták a mezőgazdasági gépet.

Teljes terjedelmében égett egy kuka Debrecen, a Wesselényi utcában szombaton kora délután. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkozta be.

Tűz keletkezett egy lakóházban tegnap késő este Konyáron, a Rákóczi utcában. Berendezési tárgyak és bútorok égtek az épület hátsó felében. A tűz az épület középső részére és a födémre is átterjedt. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók két vízsugárral, valamint kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. A házban hatan laktak, ők lakosságvédelmi intézkedés keretein belül rokonokhoz költöztek. Az eset során senki sem sérült meg – összegezte a tegnapi riasztásokat portálunknak a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában