Sziréna

2023.01.04. 09:38

Négyes karambol történt Püspökladány és Karcag között – videóval és fotókkal

Az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták.

Forrás: Tóth Imre

Két kamion, egy kistehergépkocsi és egy személyautó érintett abban a balesetben, amely a 4-es főút 170-es kilométerénél történt, Karcag térségében szerdán délelőtt. Az esethez a karcagi és a püspökladányi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre riasztották a szolnoki hivatásos tűzoltókat is. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az egyenruhások a forgalmat Füzesgyarmat felé terelik. Mint írják, a balesetben két személy megsérült.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy járműszerelvény közlekedett Debrecen irányából Szolnok felé, mikor forgalmi okból fékezett. A pótkocsinak nekiment hátulról a mögötte közlekedő teherautó, majd annak az az mögött közlekedő személyautó, ami áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és ott összeütközött a vele szemben közlekedő járműszerelvénnyel. A szemből közlekedő jármű az ütközést követően lehajtott az útmenti árokba – írja a szoljon.hu. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában